test

   Forside
                   
   Anmeldelser
min konto   indkøbskurv   til kassen

Læs hvad de andre mener Læs hvad de andre mener
Viser 1 til 16 (af 16 anmeldelser) Søgningen fandt:
WH-1 efter pedaler.eu anbefaler Tilføjet dato: Thursday 25 December 2014
WH-1 XOTiC WH-1 Wah. Sweet sweet fløjlsblød lyd der ramme stort set alle klassiske wah sounds indenfor cr..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Little Fuzzy Drive efter pedaler.eu anbefaler Tilføjet dato: Thursday 25 December 2014
Little Fuzzy Drive Little Fuzzy Drive. Der er 3 ting der gør at denne fuzz skiller sig ud: 1. Største delen af alle fu..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
XOTiC SG-NR1 009-042 efter Claus Tanderup Tilføjet dato: Tuesday 02 December 2014
XOTiC SG-NR1 009-042 XOTIC SG-NR1 .009 Nickel plated roundwound strenge fra pedaler.eu Jeg har spillet pro/semipro i m..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
TOD9 True Tube Overdrive efter pall holm lave Tilføjet dato: Friday 22 October 2010
TOD9 True Tube Overdrive Jeg har den 16 okt. 2010 spillet til koncert sammen med John Lawton ( sanger i Uriah Heep fra 1976 -..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Hotcake efter Rasmus Poulsen Tilføjet dato: Tuesday 14 July 2009
Hotcake Denne pedal er alt hvad jeg har søgt efter i en drivepedal gennem rigtig lang tid. Den kan være helt..

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
G-2
out of stock
efter Wiraphon Billy Kaewkla
Tilføjet dato: Thursday 18 June 2009
G-2 <br> out of stock Jeg er en kæmpe fan af Pete Cornish og en G-2 er endnu en af hans populær pedal. Chunch og distorti..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
P-2
out of stock
efter Wiraphon Billy Kaewkla
Tilføjet dato: Thursday 18 June 2009
P-2<br> out of stock Hvis du kan lide David Gilmour så passer denne her pedal lige til dig. Pedalen er en oplevelse for

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Guitar System Controller GSC-3 efter Steffan Petersen Tilføjet dato: Wednesday 17 June 2009
Guitar System Controller GSC-3 G-Lab GSC-3 Er en meget brugervenlig og ultra nytig pedal hvis man kombinere både stomp boxes, midi

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tube-Vibe efter Peter Dupont Tilføjet dato: Wednesday 05 November 2008
Tube-Vibe Jeg var egentlig ikke til købs for hverken chorus, flangers eller andre pedaler der ændrer "pitch-sh..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
009 - 042 XL
Original Nickel Strings
efter Claus Tanderup
Tilføjet dato: Tuesday 23 September 2008
009 - 042 XL<br>Original Nickel Strings Lige præcis det sæt strenge, jeg har ledt efter, tone og holdbarhed. Alt er smag og behag, Dette

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Destination Phase efter anders høfler Tilføjet dato: Monday 10 March 2008
Destination Phase En helt igennem overbevisende phaser. Absolut intet volumedrop. Giver en organisk og musikals phasee..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tri Logic Bass Preamp efter Torben Westergaard Tilføjet dato: Tuesday 19 February 2008
Tri Logic Bass Preamp The Tri-logic Bass Preamp I use both on my electric basses plus on my acoustic, where it gives a g..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
AD 9 Pro efter Frank Stechmann Tilføjet dato: Wednesday 23 January 2008
AD 9 Pro Det er den første delay i pedal form som jeg har prøvet der lyder fedt, samtidig med den har nok hea..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Sole-Mate
Vintage Tweed
efter Bo Schwartz
Tilføjet dato: Wednesday 02 January 2008
Sole-Mate<br> Vintage Tweed Lad det være sagt med det samme: Sole-Mate er den fedeste rumklang/reverb jeg har hørt siden fjederr..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tube-Vibe efter nicolai schneekloth Tilføjet dato: Friday 07 December 2007
Tube-Vibe Tube-viben er uden tvivl den mest organiske og varmeste vibe pedal jeg har prøvet! Jeg ejer også Swe..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
BB preamp efter Morten Olsen Tilføjet dato: Friday 28 September 2007
BB preamp Jeg havde brug for en smule mere blød drive og en sjat boost for at gøre min forstærker glad. Jeg h..

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Viser 1 til 16 (af 16 anmeldelser) Søgningen fandt:
Indkøbskurv mere
..er tom!


Anmeldelser
Tube-Vibe
Jeg var egentlig ikke til købs for hverken chorus, flangers eller andre peda ..
5 af 5 Stjerner!



Nyheder



Phone +45 40209006
Phone +45 Hendrix 1
Mail info@pedaler.eu
VAT DK  29 96 49 20
Handelsbetingelser
Kontakt