test

   Forside
                   
   Anmeldelser
min konto   indkøbskurv   til kassen

Læs hvad de andre mener Læs hvad de andre mener
Viser 1 til 16 (af 16 anmeldelser) Søgningen fandt:
XW-1 efter pedaler.eu anbefaler Tilføjet dato: Thursday 25 December 2014
XW-1 XOTiC WH-1 Wah. Sweet sweet fløjlsblød lyd der ramme stort set alle klassiske wah sounds indenfor cr..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Little Fuzzy Drive efter pedaler.eu anbefaler Tilføjet dato: Thursday 25 December 2014
Little Fuzzy Drive Little Fuzzy Drive. Der er 3 ting der gør at denne fuzz skiller sig ud: 1. Største delen af alle fu..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
XOTiC SG-NR1 009-042 efter Claus Tanderup Tilføjet dato: Tuesday 02 December 2014
XOTiC SG-NR1 009-042 XOTIC SG-NR1 .009 Nickel plated roundwound strenge fra pedaler.eu Jeg har spillet pro/semipro i m..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
TOD9 True Tube Overdrive efter pall holm lave Tilføjet dato: Friday 22 October 2010
TOD9 True Tube Overdrive Jeg har den 16 okt. 2010 spillet til koncert sammen med John Lawton ( sanger i Uriah Heep fra 1976 -..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Hotcake efter Rasmus Poulsen Tilføjet dato: Tuesday 14 July 2009
Hotcake Denne pedal er alt hvad jeg har søgt efter i en drivepedal gennem rigtig lang tid. Den kan være helt..

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
G-2
out of stock
efter Wiraphon Billy Kaewkla
Tilføjet dato: Thursday 18 June 2009
G-2 <br> out of stock Jeg er en kæmpe fan af Pete Cornish og en G-2 er endnu en af hans populær pedal. Chunch og distorti..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
P-2
out of stock
efter Wiraphon Billy Kaewkla
Tilføjet dato: Thursday 18 June 2009
P-2<br> out of stock Hvis du kan lide David Gilmour så passer denne her pedal lige til dig. Pedalen er en oplevelse for

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Guitar System Controller GSC-3 efter Steffan Petersen Tilføjet dato: Wednesday 17 June 2009
Guitar System Controller GSC-3 G-Lab GSC-3 Er en meget brugervenlig og ultra nytig pedal hvis man kombinere både stomp boxes, midi

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tube-Vibe efter Peter Dupont Tilføjet dato: Wednesday 05 November 2008
Tube-Vibe Jeg var egentlig ikke til købs for hverken chorus, flangers eller andre pedaler der ændrer "pitch-sh..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
009 - 042 XL
Original Nickel Strings
efter Claus Tanderup
Tilføjet dato: Tuesday 23 September 2008
009 - 042 XL<br>Original Nickel Strings Lige præcis det sæt strenge, jeg har ledt efter, tone og holdbarhed. Alt er smag og behag, Dette

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Destination Phase efter anders høfler Tilføjet dato: Monday 10 March 2008
Destination Phase En helt igennem overbevisende phaser. Absolut intet volumedrop. Giver en organisk og musikals phasee..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
RX Overdrive efter Nicolai Schneekloth Tilføjet dato: Sunday 09 March 2008
RX Overdrive Rigtig fed fuzz!! Rart at den giver mulighed for at indstille top og bund seperat! Go for it.

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
AD 9 Pro efter Frank Stechmann Tilføjet dato: Wednesday 23 January 2008
AD 9 Pro Det er den første delay i pedal form som jeg har prøvet der lyder fedt, samtidig med den har nok hea..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Sole-Mate
Vintage Tweed
efter Bo Schwartz
Tilføjet dato: Wednesday 02 January 2008
Sole-Mate<br> Vintage Tweed Lad det være sagt med det samme: Sole-Mate er den fedeste rumklang/reverb jeg har hørt siden fjederr..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Tube-Vibe efter nicolai schneekloth Tilføjet dato: Friday 07 December 2007
Tube-Vibe Tube-viben er uden tvivl den mest organiske og varmeste vibe pedal jeg har prøvet! Jeg ejer også Swe..

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
BB preamp efter Morten Olsen Tilføjet dato: Friday 28 September 2007
BB preamp Jeg havde brug for en smule mere blød drive og en sjat boost for at gøre min forstærker glad. Jeg h..

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]
Viser 1 til 16 (af 16 anmeldelser) Søgningen fandt:
Indkøbskurv mere
1  MIDI 2 X LOOP M2L
2  BBP-MB preamp
1  010 - 048 LH
Rock Formula Strings
1  15cm Angle - Angle
Pacth Cable XP-XS LL
1  Whammy-Pad WP-2
1  TB-83 Battery Free
1  maestro
OCTAVE BOX
1  BB preamp
1  Nebula
2  BBP-AT Andy Timmons
signature model
1  RC/AC-OZ
1  Marshall TSL 122
Control Cable
1  LD-1 Line Driver
out of stock
1  Red Ranger
1  XW-1
1  Egnater Tourmaster
4100 Control Adapter
1  AmpLoopAdapter ALA-1
1  AUX A/B switch (RMS)
1  Switching Cable External MAC-4.4
1  Quasar Phase Shifter
2  RC Booster Bass
1  AUX 2xLOOP (RMS)
1  Marshall TSL 601
Control Cable
1  Right Angle
ø2.1 21RAA
2  AC Plus
1  011 - 050 ME+
Rock Formula Strings
1  Green Ringer
1  Signal Adapter SA-1
1  BB Plus
2  SP Compressor
1  HD-2 SPK 2 Meter
Angle-Angle
1  Marshall Mode Four
MF 350 Control Adapter
1  Mesa Boogie MAC 4.4 Midi Amp Controller
1  Blue Clipper
1  Marshall TSL 60
Control Cable
1  Fryette/VHT Pitbull CL
Control Cable
1  RMC5 Wizard Wah
1  013 - 056 R-Jazz
Rock Formula Strings
1  Robotalk-RI
1  HD Guitar 10 Meter Straight-Straight
out of stock
1  9V Cable Set 8 pcs.
1  PI FACE
1  Fender Hot Rod DeVille
410 Control Cable
1  HD Guitar 3 Meter Straight-Angle
out of stock
1  Peavey Triple XXX
Control Adapter
2  EP Booster
1  MIDI 3 x SPLITTER M3S
1  Final Phase
1  Randall RG100SC (G2)
Control Adapter
1  XJ-1 5 STRINGS
1  Marshall AVT 150HX
Control Adapter
1  Bogner Ecstasy 101 B
Midi Amp Controller
1  Robotalk 2
1  PT9Pro+ Phase Tone
1  XOTiC SG-NR1 009-042
1  010 - 046 L
Rock Formula Strings
1  AC Booster
1  Phaseur Fleur
1  maestro SUSTAINER
1  foxx Foot phaser
STUDIO MODEL 7
1  30cm Angle - Angle
Pacth Cable XP-XS LL
1  RMC3 Custom
1  RC Booster v2
1  LD-1
out of stock
1  Monacor Fuzzder
Model FS - 1
1  Marshall Valvestate
VS265 Control Cable
64.691  DKK


Anmeldelser
Sole-Mate<br> Vintage Tweed
Lad det være sagt med det samme: Sole-Mate er den fedeste rumklang/reverb je ..
5 af 5 Stjerner!



Nyheder


Tilbud
BB preamp
BB preamp
1.598  DKK
1.195  DKK

Phone +45 40209006
Phone +45 Hendrix 1
Mail info@pedaler.eu
VAT DK  29 96 49 20
Handelsbetingelser
Kontakt